13
oct

Avançam en fer de Pollença un municipi més accessible.

-Instal·lació del Centre d’Accessibilitat Universal a la platja dels Tamarells Port de Pollença.
-Supressió de barreres arquitectòniques a tot el municipi.

Des de Junts Avançam sempre hem apostat per fer de Pollença un municipi més accessible per a tothom. Talvegada, l’acció més apreciada ha estat la instal·lació del Centre d’Accessibilitat Universal a la platja dels Tamarells Port de Pollença. El servei és gratuït per a tots els usuaris i inclou l’equipament instrumental i tecnològic necessari, així com el personal especialitzat en atenció a persones amb mobilitat reduïda que, en col·laboració amb el servei de socorrisme, treballen per aconseguir que totes la platja de Tamarells sigui 100% accessible.

Per altra banda, també hem fet diverses actuación referents a l’accessibilitat en les infraestructures. Així, els projectes de la millora de l’entrada per Can Febus i la reforma del passeig de la primera línia del Port de Pollença han tengut com a prioritat l’accessibilitat. També destacam l’eliminació de barreres arquitectòniques de les voravies dels carrers del municipi.

Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya

Durant aquesta legislatura s’ha duit a terme la reforma del centre cultural Guillem Cifre de Colonya. La reforma s’ha basat en la construcció de rampes, un bany adaptat i un ascensor. Amb l’objectiu de què tothom pugui accedir al centre cultural. Una vegada més hem demostrat la nostra aposta per la inclusivitat i les nostres ganes d’acostar el poble i els serveis a tota la ciutadania.
En aquest sentit, com a projectes de futur tenim la reforma urbana de Cala Sant Vicenç i la reforma de la peixateria.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar