13
oct

Avançam en transport públic i col·lectiu

En aquest sentit hem treballat conjuntament amb la conselleria de mobilitat per aconseguir una parada central d’autobusos al Port de Pollença per tal de descongestionar el trànsit, el renou i les molèsties als veïnats i veïnades de la zona urbana.

També  hem treballat per tal d’evitar el caos circulatori de la península de Formentor i per potenciar un turisme mediambientalment sostenible. Ho hem fet a través d’una prova pilot entre el 9 de juliol i el 31 d’agost, en els quals Formentor té el pic anual més alt de visitants. És per això que des de la parada central d’autobusos del Port de Pollença s’hi han instal·lat una sèrie de freqüències d’autobusos llançadora amb parades al mirador del Colomer, a la platja de Formentor, a cala Murta, a cala Figuera i al far. Aquest servei ha estat utilitzat per més de 34.000 usuaris.

A partir de gener de 2019 el municipi comptarà amb més freqüències d’autobusos, noves línees i una xarxa de vehicles renovats.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar