29
oct

EL BATLE DE POLLENÇA, TOMEU CIFRE OCHOGAVIA, APLICA LA CENSURA I NO PERMETRÀ EL DEBAT DE LA MOCIÓ PER L’EXECUCIÓ DE LES OBRES DE REFORMA DE LA TAVERNA I DEL CAROTTI

El grup municipal de Junts Avançam va sol·licitar un ple extraordinari davant la decisió més antidemocràtica dels darrers 40 anys, de reduir els plens a cada dos mesos i ara el batle, Tomeu Cifre Ochogavia, aplica la censura i no permetrà debatre totes les mocions presentades, per aquesta raó, el grup municipal presenta un recurs de reposició contra aquesta decisió inèdita durant els darrers mandats.

El Ple extraordinari que va sol·licitar Junts Avançam es celebrarà el dimecres 30 d’octubre a les 18:30h però el debat, si no s’accepta el recurs de reposició presentat, quedarà censurat per part del batle de Pollença, Tomeu Cifre ochogavia, que no permetrà que es debati i es sotmeti a votació la moció per tal que es licitin les obres de reforma de la Taverna dels jardins a Pollença, com també la reforma del primer pis de l’edifici municipal del Carotti al Port de Pollença. Ambdós projectes estan redactats i disposen del crèdit aprovat de forma definitiva per a la seva execució.

Els projectes de reforma de la Taverna i del primer pis del Carotti tenen com a objectiu prioritari disposar d’uns edificis per a usos socials i pel que fa al Moll poder donar cabuda a les dependències de la Unitat Bàsica de Salut del Port de Pollença, mentre es reformi l’UBS.

El Ple extraordinari quedarà reduït a debatre dues mocions referent a la ratificació de l’acord institucional d’elaborar el pla d’oci municipal a partir de l’estudi realitzat la legislatura passada i per a la immediata aprovació del protocol municipal d’assetjament per raó de sexe que també es va treballar a final del passat mandat, a la vegada també s’ha inclòs que es responguin les preguntes de l’oposició que quedaren pendents al ple ordinari de setembre.

El grup municipal de Junts Avançam lamenta novament la deriva autoritària de Tomeu Cifre Ochogavia i demana que rectifiqui, que permeti el debat, per tal de no crear un nou precedent que limita a l’oposició la realització de la seva tasca de control al govern municipal.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar