24
abr.

Junts Avançam es reuneix amb es diferents associacions i entitats del municipi

“Després de les set assemblees per preparar el programa electoral, la coalició està duent contactes amb es diferents associacions i entitats del municipi per recavar els diferents punts de vista sobre l’estat del municipi, les necessitats i prioritats que els preocupen. Dins aquesta ronda de contactes ja s’han mantingut reunions amb les associacions de tercera edat Mar Blava i Colonya del Port de Pollença, l’Associació Banda de Música de Pollença, i la darrera fins ara, amb l’Associació de veïns del Moll.

Amb l’AVV del Moll es varen tractar qüestions relacionades amb el deficient manteniment del nucli del Port de Pollença, la gestió de les platges, la ocupació de la via pública, desestacionalització turística i la manca de dinamització cultural i social que pateix el Port.”

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar