17
abr

JUNTS AVANÇAM PRESENTA ELS 9 PRIMERS CANDIDATS i EL DECALEG DE PROPOSTES

La coalició presenta el seu decàleg de campanya
La coalició pollencina JUNTS AVANÇAM formada per candidats independents, PSIB-PSOE, Mes per Pollença i Esquerra Republicana ha presentat els 9 primers llocs dels candidats a la llista municipal.
Aquests primers llocs de la candidatura ja són una bona mostra de la pluralitat i la preparació dels candidats que presenta la coalició per aconseguir el suport dels ciutadans.
Els primers 9 llocs de la llista són els seguents:

1. Miquel Angel March Cerdà.
Ja va ser presentat públicament. Independent de llarga trajectòria en l’associacionisme. És professor de secundària.

2. Iliana Capllonch Cerdà
També ja s’havia donat a conèixer el seu nom com a nº2 i candidata pel Port de Pollença. Treballadora del món turístic i amb molta activitat dins associacions de caràcter social.

3. Tomeu Cifre Bennàsar
Regidor a l’Ajuntament des del 2008, va gestionar durant nou mesos l’àrea de cultura. De professió arquitecte.

4. Miquel Àngel Sureda Massanet
Regidor a l’Ajuntament des de les passades eleccions del 2011. Treballa com a mestre d’anglès al Port de Pollença.

5. Magdalena Seguí Cerdà
Independent. Llicenciada en Belles Arts i vinculada a associacions de dones i presidenta del Cor de Pollença.

6. Toni Cànaves Caplloch
Regidor a l’Ajuntament des del 2011. Es mestre del col·legi Joan Mas de Pollença.

7. Bernat Lopez Plomer
Resident a Cala Sant Vicenç, no ha tingut cap càrrec de representació política. Treballador de fusteria.

8. Margalida Bosch Cerdà
Treballadora de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Pollença, tampoc mai ha tingut cap càrrec electe.

9. Martí Cladera Cifre
Independent. Metge de professió, treballa tant a la sanitat pública com en el món de la medicina esportiva.

Decàleg de Junts Avançam

La Coalició ha presentat el decàleg en el qual s’exposen els principals eixos de Junts Avançam.

A partir d’aquests s’ha redactat el programa electoral que properament presentarem.

Els eixos que s’adjunten es fonamenten en els principis de transparència, participació i de gestió acurada dels recursos públics.

1. Aproparem l´administració a la ciutadania a través de les noves tecnologies i dotarem algunes àrees i serveis municipals al Port de Pollença.

2. La transparència serà un eix fonamental de la nostra acció de govern. Publicarem a la web municipal l’agenda institucional del batle i regidors, actes de juntes de govern i plens, així com les despeses de representació de l’ajuntament.

3. Fomentarem la participació ciutadana. Les inversions anuals seran sotmeses a votació popular. Els ciutadans tendran torn de paraula en el plenari. Farem una reunió de rendiments de comptes i balanç anual oberta a tota la ciutadania.

4. Destinarem i executarem un pressupost anual per a la Cala Sant Vicenç per a conservació i manteniment integral del nucli.

5. Crearem un pla d’excel·lència turística municipal i hi implicarem els diferents sectors econòmics amb l’objectiu de ser referent mundial. Complementarem el sol i platja amb oferta cultural, gastronòmica, de natura i esportiva.

6. Posarem a l’abast tots els recursos del municipi amb l´objectiu de millorar la qualitat del turisme de vivendes vacacionals, motor econòmic i de repartiment de riquesa entre moltes famílies.

7. Posarem els mitjans per agilitzar la tramitació de llicències d´obra. Finalitzarem les urbanitzacions que es troben en situació deficient des d’un urbanisme responsable.

8. Treballarem per una educació que doni igualtat d´oportunitats a tothom i posi en valor la cultura, la llengua del poble i potenciarem els esports populars.

9. Prioritzarem els serveis socials i defensarem la millora de les infraestructures sanitàries per ampliar la cartera de serveis.

10. Ordenarem la via pública, eliminarem barreres arquitectòniques i posarem ordre en els casos de sobreocupació de la via pública.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar