La Coaliació Junts Avançam presenta la seva candidata del Moll de Pollença

20
mar

La Coaliació Junts Avançam presenta la seva candidata del Moll de Pollença

Capllonch Cerdà serà la número dos de la llista i candidata al Port de Pollença

Fa un mes vàrem presentar el nou projecte polític anomenat Junts Avançam. És tracta d’una coalició formada per tres partits (PSIB-PSOE, Més per Pollença i Esquerra Republicana) i candidats independents.

Junts Avançam presenta una iniciativa a fi de regenerar la vida política local, en base a reforçar la participació ciutadana, millorar en transparència i en la gestió dels recursos públics. Miquel Àngel March serà el cap de llista de la coalició. Aquestes darreres setmanes la tasca de la coalició s’han centrat a preparar el programa, mitjançant assemblees obertes.

 

Avui presentam la persona que serà la candidata de Junts Avançam per al Moll de Pollença. Es tracta d’Iliana Capllonch Cerdà.

Iliana Capllonch Cerdà

Iliana Capllonch Cerdà va néixer al Port de Pollença, l’any 1972. Es va diplomar (1996) en Turisme per la Universitat de les Illes Balears. També té estudis en ciències econòmiques.

Precisament gran part de la seva activitat laboral s’ha centrada en el món del turisme, va treballar durant 17 anys a l’Hotel Eolo del Port de Pollença i després d’administrativa al Consell de Mallorca i al Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears.

De totes maneres Ilinana Capllonch ha dedicat una part de la seva vida a treballar en associacions de caire sociosanitari Així es fundadora i va ser presidenta de l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR), portaveu de la Federació espanyola de Malalties Rares (FEDER) a Balears. Ha organitzat nombroses campanyes de sensibilització, ponent a Congressos i Jornades “Malalties Cròniques Socialment Invisibles”, entre molts d’altres.

Coautora del llibre “Podemos Tener Esperanza” de l’editorial LoQueNoExiste, desembre de 2011, juntament amb Javier Barba i Lucia Lacruz

 

Junts avançam fa una aposta decidida per al Moll

La coalició Junts Avançam té una voluntat clara i decidida per fer una aposta per al Moll. La nostra candidata i la coalició plantejarà tres eixos bàsics de la nostra actuació al Port de Pollença:

1.- La descentralització de l’administració local, que se concretarà en potenciar algunes àrees i serveis municipals al Port de Pollença, amb l’objectiu d’acostar l’administració als ciutadans i facilitar la relació dels residents al Moll amb l’administració.

2.- La celebració d’alguns esdeveniments de caire musical o artístic de primer ordre al Port de Pollença, amb l’objectiu de potenciar la cultura, la gastronomia i esdevenir un referent per potenciar la desestacionalització turística

3.- Una aposta per millorar de forma notable el manteniment i la conservació de la via pública, dels equipaments municipals, i dels espais públics i àrees naturals, d’aquest nucli de població.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar