19
set

Millora de les infraestructures educatives

Una de les prioritats de la regidoria d’educació durant aquesta legislatura ha estat millorar i adequar les infraestructures educatives del municipi i també potenciar el funcionament de l’escoleta de La Gola.

És per aquest motiu que durant el curs escolar 2018/2019 s’ha incorporat una persona encarregada del servei tècnic de les escoles. Es tracta d’un únic servei per a tots els centres, que s’encarrega de resoldre els possibles desperfectes que puguin sorgir als centres educatius de Pollença i el Port de Pollença. Una figura demandada durant molts anys per la comunitat educativa municipal i que enguany és ja una realitat.

Durant l’estiu del 2018, per tal de no interferir en el dia a dia i en el funcionament dels centres escolars, s’han fet diferents actuacions de millora, entre les quals destaca l’ampliació d’un bany i la seva adaptació per a alumnes amb mobilitat reduïda.

També s’han duit a terme obres de sanejament al CEIP Joan Mas i al CEIP Miquel Capllonch. Es tracta d’obres de reconducció d’aigües, en les quals la Conselleria d’Educació hi ha invertit 40.000 € a cada una.

A més a més, al CEIP Joan Mas, gràcies als pressupostos participatius, l’escola comptarà mobiliari nou i es renovarà la zona del pati.

Per altra banda, cal recordar que al CEIP Costa i Llobera s’hi faran dues rampes per millorar-ne l’accessibilitat i també s’ampliarà la zona del pati atenent les necessitats del centre, que recentment ha canviat la metodologia de treball.

Escoleta La Gola.
El curs 2018/2019 ha sortit a licitació l’escoleta de La Gola, que avui dia funciona a gairebé ple rendiment. Actualment hi ha 61 infants matriculats dels 74 possibles, quan fa cinc anys només n’hi havia 19.

També s’hi han fet millores en les infraestructures. L’escoleta ha passat de tenir tres aules a tenir-ne cinc i també s’hi han adequat diferents espais per a fomentar l’aprenentatge pràctic. La darrera intervenció que s’hi ha fet ha estat la millora del pati. S’espera que el mes de març del 2019 comenci a funcionar la sisena aula, arribant així al màxim d’aules permeses.

https://youtu.be/YizDs9Wy6ao

 

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar