16
jun

Miquel Àngel March, nou batle de Pollença

20150613085038 (1) 20150613085038 20150613084004 20150613084017

Primer dia a l'Ajuntament com a Equip de Govern

Primer dia a l’Ajuntament com a Equip de Govern

Aquest passat dissabte es va constituir el nou Consistori i Miquel Àngel March, el nostre candidat a batle, fou investit per majoria absoluta amb els vots de Junts Avançam, Unió Mollera Pollencina i Alternativa per Pollença. Volem agrair públicament el suport rebut, que es va acordar en forma de pactes d’investidura o de govern. Creiem sincerament que els pollencins varen manifestar majoritàriament una voluntat de canvi que es va materialitzar amb l’elecció d’un nou batle.

Aquest dilluns els regidors que seran de l’equip de govern ja han volgut conèixer les instal·lacions municipals i han fet una primera presa de contacte amb els treballadors. De moment no estan definides totes les delegacions de les àrees, que es definiran en els propers dies. Només estan ja definides les que assumirà el regidor d’UMP, Andres Nevado, l’Àrea de Serveis i la Delegació del Port de Pollença.

En aquests primers dies hem pogut constatar la gran quantitat de qüestions que es troben pendents de solució i els problemes que el nou equip de govern hereva i que haurà d’anar resolent.

Aquesta setmana s’intentarà passar per tots els centres de treball i contactar amb la majoria de treballadors per, a continuació, posar mans a la feina sense més dilació.

Pacte de Govern amb UMP i d’Investidura amb Alternativa

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar