24
set

Pollença ha de tenir una escoleta 0-3 pública el proper curs.

El grup municipal JUNT:S AVANÇAM  exigim el compromís de l´ajuntament per tenir una escoleta 0-3 pública al nucli de Pollença perquè és una prioritat per el nostre municipi presentant aquesta moció per ser debatuda al proper ple de dijous 24 de setembre.

 

MOCIÓ PER A INICIAR EL PROCEDIMENT DE CREACIÓ D´UNA ESCOLETA PÚBLICA D´EDUACIÓ INFANTIL DE 0-3 ANYS AL POBLE DE POLLENÇA

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:

 

El municipi de Pollença disposa d’una escoleta pública d’Educació Infantil de 0-3 anys al Port de Pollença, amb el nom d’Escoleta la Gola. Aquesta escoleta disposa d’un projecte educatiu innovador i s’ha convertit en l’escoleta de referència del nostre municipi.

 

La legislatura passada es va potenciar des de l’àrea d’educació i es va realitzar una gestió prioritària en matèria d’educació 0-3 anys, per tal de donar resposta a la necessitat de moltes famílies del municipi de Pollença  i del Port de Pollença en particular. Aquesta aposta va permetre també facilitar la conciliació familiar i laboral a moltes famílies del municipi.

 

Cal esmentar que a principi de la legislatura passada l’Escoleta la Gola disposava de pocs alumnes i actualment funciona a ple rendiment, la qual cosa demostra la prioritat de les pollencines i pollencins per a l’educació pública.

Al nucli de Pollença hi ha una creixent demanda de places d´educació 0-3 anys que fa necessari la creació d´un nou centre d´educació infantil.

 

La Conselleria d’Educació fa una aportació econòmica de 6.000€ per aula i  disposam d’un Ajuntament completament sanejat, fet que permet avançar en materia d’educació 0-3 anys i plantejar la creació d’una escoleta d’educació infantil de 0-3 anys al poble de Pollença.

Per l’abans esmentat proposam el següent accord:

Acords:

  1. L´Ajuntament de Pollença, de forma prioritària, iniciarà el procediment per a l’habilitació d’un espai i posada en funcionament del servei  per a la creació d´una escoleta pública d’educació infantil de 0-3 al poble de Pollença per tal de poder oferir el servei dins el proper curs escolar.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar