Magdalena Seguí Cerdà

Número cinc de la llista

Magdalena Seguí Cerdà

Número cinc de la llista

Biografia

Magdalena Seguí Cerdà

Nascuda a Pollença l´any 1970.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1994). Completà els estudis amb dos anys de doctorat i a continuació ho va fer en altres disciplines artístiques com Dansa Contemporània, Teatre i Tècnica Vocal.

Amb els anys ha seguit una formació en estudis de caire psicològic i emocional (Gestalt i PNL, entre d’altres). Cal destacar la labor que ha exercit com a voluntària, que es va iniciar l´any 2000 (Projecte Home, Es Garrover, La Akadèmia edició Mallorca,…) i ha mantingut gairebé ininterrompudament fins a l´actualitat.

Ha impartit classes en l´Institut de Secundària de Montision de Pollença, i és cofundadora de la consultoria estratègica en el Quart Sector “Femení en Manifestació.

Actualment és la presidenta del Cor de Pollença i fundadora i presidenta de l´Associació Fem-Dones per la Feina.

Mare de dues filles, aquests últims anys ha estat activa en distintes agrupacions de dones oferint suport en qüestions d´integració social i des de la perspectiva de potenciar sempre la capacitat creativa del gènere femení.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar