Miquel Àngel March Cerdà

Cap de Llista Junts Avançam

Miquel Àngel March Cerdà

Cap de Llista Junts Avançam

Biografia

Miquel Àngel March Cerdà

Cap de llista de la Coalició Junts Avançam

Nascut a Pollença l’any 1958. Llicenciat en Geografía i Història per la Universitat de les Illes Balears 1981) completant la seva formació específica sobre ordenació del territori (1994)

Una part important de la seva carrera profesional l’ha dedicada especialment a la docència. Des de fa vuit any treballa en una centre concertat Pius XII impartint classes de geografía i història

Durant prop de vint anys, ha estat portaveu del Grup Balear d’Ornitologia i defensa de la natuNalesa (GOB) , l’associació ecologista de les Balears, a més de responsable de campanyes, i secretari general de l’entitat. La tasca de conservació d’espais naturals i a favor d’un urbanisme responsable han estat una de les seves grans prioritats.

També ha format part d’associacions esportives (president de la Secció de Muntanya del Club Pollença) i culturals (OCB i Fòrum Pollença). També ha estat membre del Consell Econòmic i Social de les Balears (2002-2003), de la Comissió Balear del Medi Ambient i membre de la Junta Rectora de l ‘Albufereta de Pollença.

Entre les seves passions s’hi troba la música i especialment la toponímia, l ‘estudi dels noms de lloc, completant un treball sobre el nostre municipi.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar