Miquel Àngel Sureda Massanet

Número quatre de la llista

Miquel Àngel Sureda Massanet

Número quatre de la llista

Biografia

Miquel Àngel Sureda Massanet

Nascut l’any 1975 i resident a Pollença.Casat i pare de dues xiques.

Es va diplomar l’any 1998 en Magisteri per la Universitat de les Illes Balears amb l’especialitat de Llengua Estrangera. Va realitzar les pràctiques d’ERASMUS a la Strahtclyde University de Glasgow a Escòcia.

Entrà al mon de la docència el 1999 i és funcionari de carrera des del 2003. Actualment exerceix de mestre d’Atenció a la Diversitat i és membre de l’equip de suport educatiu al CEIP Port de Pollença.

Va ser director Insular d’Emergències del Consell de Mallorca i director dels Bombers de Mallorca durant els anys 2007 i 2009.

Va ser fundador de la secció local d’Esquerra Republicana l’any 2004, i regidor i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Pollença des de l’any 2011.

Ha participat activament en mobilitzacions col·lectives a favor del medi ambient; en defensa de l‘educació, la llengua i la cultura; i també a manifestacions a favor del dret a l’autodeterminació del nostre poble.

Recentment, ha col·laborat amb el sindicat d’ensenyament, Unió Obrera Balear.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar