Miquel Joan Amengual Grimalt

Suplent número set de la llista

Miquel Joan Amengual Grimalt

Suplent número set de la llista

Biografia

Miquel Joan Amengual Grimalt

Nascut a Pòrtol el 1962, criat a Sa Cabaneta i resident a Pollença des de fa tres dècades, fa gairebé vint anys que el podeu trobar diàriament pels carrers de la nostra vila repartint correspondència.

Militant del PSM des de fa vint-i-dos anys, la seva principal activitat política va tenir lloc als anys noranta, quan va ser secretari general i d’organització (en dues ocasions) de l’agrupació local de Pollença. També formà part del Consell Polític del PSM i de la candidatura al Parlament de les Illes Balears de la mà de Mateu Morro.

Apassionat de l’esport i conscient de la seva importància per als més menuts, es troba al capdavant de l’Escola d’Atletisme de Pollença, que actualment compta amb més de 50 alumnes. També és membre de la Secció de Muntanya del Club Pollença i un dels primers malalts de les curses de muntanya a Mallorca.

Utilitzam cookies per millorar els nostres serveis. Si continuau navegant sense modificar la configuració del vostre navegador, consideram que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Política de cookies. Aceptar